Avantaje

Oportunități de angajare

Compania noastra este prima pe piata Romanesca care a introdus in codul ocupatiilor meseria de “Lucrator calificat in irigatii” cu care urmarim dezvoltarea personala si cresterea competitivitatii pe piata muncii a beneficiarilor nostri, organizand cursuri de perfectionare si specializare. Pregatirea teoretica se desfasura în sali de curs, fiind asigurata de traineri profesionisti, experti în diferite domenii. Cursurile de formare profesionala a adultilor se pot desfasoara în toate judetele din Romania in functie de cereri. Certificatele de absolvire sunt emise împreună cu Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, însoţite de un supliment descriptiv menţionând competenţele dobândite. Programul se adresează persoanelor care lucrează în domeniu, sau persoanelor care doresc să se perfecţioneze şi să îşi dezvolte o carieră în domeniul irigaţiilor.

READ MORE

Principalele responsabilități:

1
Se ocupă de administarea vânzarii

preia cererile de ofertă, emite facturi și bonuri de casă, realizează ofertele financiare

2
Cunoașterea și selectarea materialelor

Cunoașterea și selectarea materialelor, a produselor și realizeaza cereri

3
Promovarea produselor importate

Promovarea produselor importate de companie și oferirea de suport tehnic clienților

Cod COR 611302

Cursul este de iniţiere, autorizat cu recunoaştere naţională şi este structurat pe 40 ore – 20 de ore teorie, 20 de ore practică, cu finalizarea unui examen în prezenţa comisiei de examinare desemnate de Consiliul Naţional de Formare Profesională al Adulţilor.

Certificatele de absolvire sunt emise împreună cu Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, însoţite de un supliment descriptiv menţionând competenţele dobândite.

Acte necesare pentru inscriere

Copie carte de identitate 100%
Copie certificat de nastere 100%
Copie certificat de casatorie ( daca este cazul) 100%
Ultima diploma de absolvire 100%
copie dovada platii 100%

Adreseaza-ne o întrebare